Norges største Visma.net implementering

For et år siden gikk startskuddet for Norges hittil største implementering av det skybaserte ERP-systemet Visma.net, gjennomført av systemleverandøren Columbi Micro AS. Norges Idrettsforbund hadde da, som et ledd i digitaliseringen av norsk idrett, forhandlet frem en avtale om implementering av Visma sitt skybaserte ERP-flaggskip.

ERP Manager hos Columbi Micro AS, Tor Egil Kristensen, identifiserte tidlig behovet for å leie inn en ekstern prosjektleder: «vi besitter ikke selv kapasitet på prosjektledelse og kombinert med det relativt store omfanget rundt dette prosjektet, så vi oss nødt til å leie en ekstern prosjektleder». Valget falt da på Finance Professionals og Daniel Sønsterud Kristiansen: «Daniel hadde bakgrunnen vi så etter, med erfaring fra tilsvarende ERP-implementeringer, samt en profesjonell og tillitsfull tilnærming».

Omtrent 7 måneder etter oppstarten forrige sommer, startet man prosessen med gradvis å lukke ned prosjektdelen for å gli over i en normal driftsfase. Når sluttkunden er fornøyd, er også Columbi fornøyde: «Hele prosjektgruppen har lagt ned et fabelaktig godt stykke arbeid over tid, samtidig med at Daniel har styrt våre prosjektleveranser på en særdeles god måte». «Vi er veldig fornøyde med prosjektledelsen», sier Tor Egil.

Prosjektlederen er også fornøyd med gjennomføringen og innrømmer at det blir rart å ikke møte opp hos Columbi fremover: «Etter å ha samarbeidet tett over relativt lang tid, er det klart det er vemodig å avslutte», sier Daniel. Han er full av lovord om Columbi og deres dyktige konsulenter: «Jeg håper vi kan gjenta samarbeidet, og suksessen, i et nytt prosjekt i den nærmeste fremtiden», legger Daniel til avslutningsvis.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle