Fra 0 til 100 på to år

Fra 0 til 100 på to år

I januar 2019 startet vi regnskapsbyrå, uten en eneste kunde. I skrivende stund, februar 2021, har vi passert 115 kunder, og nye kunder kommer hver uke.

I 2018 mottok vi i Finance Professionals stadig henvendelser fra kunder som ønsket at vi skulle tilby regnskapstjenester i tillegg til det som da var vår kjernevirksomhet: konsulent- og management for hire-tjenester. Gjennom to tiår hadde vi tilegnet oss omfattende erfaring fra en rekke selskaper, både som leverandør av administrative tjenester internt i større konserner, og som kunder av regnskapsbyråer. Som brukere av regnskapsbyråer var vi langt fra tilfreds, verken med kvalitet, kunnskapsnivå, responstid eller pris.

Vi bestemte oss da for å gjøre noe med dette problemet, og etablerte vårt eget regnskapsbyrå.

Oppstart uten en eneste kunde

I januar 2019 startet vi opp, uten en eneste kunde, men med en nyansatt og ambisiøs daglig leder, Joachim Haugen, som delte vårt syn på hvordan regnskapstjenester skal leveres.

Joachim hadde erfaring fra regnskapsbransjen, og hadde helt sammenfallende syn på hvordan regnskapstjenester skal tilbys og leveres:

  • Kundene fortjener å kunne forutse hva kostnader til regnskapsfører er.
  • Kundene skal ha tilgang på rådgiving innen økonomi, som strekker seg lenger enn det et regnskapsbyrå vanligvis kan tilby.
  • Norske selskaper betaler alt for mye for regnskapstjenester.
  • Ved å ta i bruk moderne, skybaserte tjenester, med innebygget «machine learning» og integrasjon til andre systemer, kan mye av arbeidet både hos kundene og hos regnskapsbyrået spare tid, og dermed kostnader.

Krefter slås sammen

Ved å slå sammen kreftene innen konsulentvirksomheten vår med vår nye regnskapssatsing, opplevde vi en fantastisk mottakelse i markedet. To år etter oppstarten av regnskapsbyrået vårt, har vi mer enn 100 kunder, og 6 dyktige og dedikerte medarbeidere som gjør sitt ytterste hver eneste dag for å dekke kundenes behov.

I november 2020 ble vi tildelt prisen «Årets nykommer» av Visma, en utmerkelse vi virkelig setter pris på, og som er et håndfast bevis på at vi har truffet riktig.

Takk til alle våre medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere som har løftet oss dit vi er i dag! Vi gleder oss til reisen videre.

Fra 0 til 100 på to år – Finance Professionals Group AS

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle