Om oss

Hvem er vi?

Vi er et ungt, dynamisk og smidig konsern med raske beslutningslinjer og ledere i operative stillinger. Dette, i kombinasjon med bred erfaring, gjør at vi kan levere raskt og effektivt etter kundenes ønske og behov.

Bak konsernet står økonomer med lang erfaring i ulike økonomiroller, samt ledere fra flere bransjer, blant annet med solid rekrutteringskompetanse. Gjennom våre systemer og spesialkompetanse, gjør vi våre kunders hverdag enklere og mer effektiv. Hos oss står kvalitet, faglig dyktighet og høy servicegrad i fokus. Vi vektlegger å være proaktive mot våre kunder for å effektivisere økonomiske prosesser.

Finance Professionals Group AS er morselskap i et konsern som består av selskaper som er spesialisert innen sine felt.

Konsernet har disse forretningsområdene:

  • Regnskap: Finance Professionals Services AS
  • Rådgivning: Finance Professionals Consulting AS
  • Rekruttering: Finance Professionals HR AS

Gruppen har hovedsete i Moss, og avdelingskontor i Oslo.

Både lokalt og på tvers av landegrenser

Våre kunder skal oppleve at Finance Professionals er en verdifull sparringspartner, som virkelig ser kundens behov og utfordringer, samt tilpasser seg kundens virksomhet. Med vår ekspertise og skalerbare leveransemodell kan vi bistå deres virksomhet uavhengig av hvilken fase dere befinner dere i, enten det er en gründerbedrift eller et børsnotert konsern. Gjennom våre effektive systemer og spesialkompetanse gjør vi våre kunders hverdag enklere.

Vi setter service først

Vårt arbeidsmiljø er preget av stort engasjement og seriøsitet, og vi er samtidig svært opptatt av at du skal føle deg velkommen og at du alltid møter blide og serviceinnstilte mennesker. Dette er viktige faktorer for å få til et godt samspill mellom medarbeiderne – og mellom medarbeiderne og deg som kunde og samarbeidspartner. Vi gjør hverandre gode og vi bidrar i fellesskap til vekst og utvikling.

Våre kontorer

Moss

Oslo