Rådgivning

Vår kunnskap er din trygghet

Vårt rådgivningsselskap Finance Professionals Consulting AS har erfarne rådgivere med bred kunnskap og kompetanse fra operativt og strategisk økonomiarbeid. Våre dyktige medarbeidere tilbyr rådgivning innen et bredt spekter av problemstillinger innen regnskap og økonomi.

Fremtidsrettet

For våre kunder skal vi alltid være en verdifull sparringspartner, som ser kundens behov og tilpasser oss kundens virksomhet. Med vår ekspertise og skalerbare leveransemodell kan vi bistå deres virksomhet uavhengig av hvilken fase dere befinner dere i, enten det er en gründerbedrift eller et børsnotert konsern.

Ved hjelp av våre systemer og spesialkompetanse gjør vi våre kunders hverdag enklere og mer effektiv.

Bred kundemasse på tvers av landegrenser

Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester, som omfatter alt fra regnskapsfaglig og økonomisk rådgivning, IFRS-kompetanse, utarbeidelse av konsernregnskap, transaksjonsstøtte (M&A), finansiell modellering i forbindelse med kapitalinnhenting, samt bistand og prosjektledelse ved implementering av ERP-systemer. Vi har også spesialister med bred erfaring med strategiarbeid og omstillingsprosesser.

Disse tjenestene leveres både som langsiktige og tidsbegrensede oppdrag.

I tillegg tilbyr vi Management for Hire/ Interimledere på både fulltid og deltid.

De fleste av våre kunder er lokalisert i Oslo og Viken, men vi betjener kunder i hele Norge, samt i Danmark, og Sverige.

Vi er opptatt av kvalitet, faglig dyktighet og høy servicegrad!

Kontakt oss idag

Nils DSC06965 w4 FLAT Firkant

Nils Østbye

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle