Nyhetsbrev Mars 2021

Kjære kunde og samarbeidspartner.

Dette er første gang siden etableringen i 2018 at vi sender ut en felles mail til alle våre kunder. Vi har lenge «lekt med tanken», og nå velger vi å sette i gang med nyhetsbrev, fordi vi tror at vi på denne måten kan dele nyttig informasjon med dere.

Vi har i utgangspunktet tenkt å sende slike mailer en gang i kvartalet, men hvis det dukker opp noe spesielt, for eksempel noen regelendringer alle trenger å vite om, eller annet stoff som ikke kan vente et helt kvartal, kan det tenkes at vi vil benytte denne kanalen til informasjon oftere enn kvartalsvis.

Dersom du ikke ønsker å motta slike nyhetsoppdateringer, trykk på «Avslutt abonnement» nederst, så fjernes du fra mailinglisten.

Det er årsregnskapstid, og dermed også generalforsamlingssesong. Dette er utfordrende med dagens smittesituasjon, og vi har derfor lett etter måter som kan forenkle arbeidet med administrasjon og gjennomføring av styremøter og generalforsamlinger. Vi har funnet løsningen, og testet den gjennomgående. Vi er derfor glade for å kunne tilby en løsning som vil være til hjelp for mange av våre kunder. Dette kan du lese mer om under.

Frister

Den neste viktige fristen for våre regnskapskunder er 12. april, da skal «Mva-oppgaven» for januar og februar sendes inn og MVA skal betales.

Vi vil derfor minne om viktigheten av å sende inn alle bilag for disse to månedene i god tid før rapporteringen.

Styrearbeid og generalforsamlinger i en tid med hjemmekontorpåbud.

Det siste året har gitt alle næringsdrivende spesielle utfordringer. I det vi står foran det som tegner til å bli en sluttspurt frem til en tilstrekkelig andel av befolkningen er vaksinert, har vi fremdeles noen utfordringer, blant annet som følge av at man i liten grad kan møtes «på gamlemåten». Da blir det vanskelig å avholde både styremøter og generalforsamlinger.

Takket være vårt ferske partnerskap med det norske selskapet Orgbrain Solutions AS, kan vi tilby en løsning på dette.

En portal med alt styret trenger på et sted

Orgbrain er en portal som er tilpasset oppgavene et styre er ansvarlig for. På en enkel måte bidrar portalen til et bedre og mer profesjonelt styrearbeid. Orgbrain gir styret mulighet til å gjennomføre styremøter digitalt, noe vi har sett har vært nyttig gjennom det siste året. Alle relevante filer og dokumenter kan lastes opp og blir tilgjengelig for styredeltakerne. Stemmegiving og signering kan og utføres digitalt.

Her finner du en veileder som forklarer hvordan din bedrift kan gjennomføre digitale generalforsamlinger, og fremdeles overholde Aksjelovens bestemmelser. Gå til «Slik gjennomfører du en digital generalforsamling i 2021»

Vi kan hjelpe din bedrift/ ditt styre.

Etter mange år med styreverv, har vi omfattende erfaring med styrearbeid og administrative oppgaver knyttet til styrearbeid.

Vi bistår gjerne deg og din bedrift med oppsett av systemer og rådgiving omkring styrearbeid.

Ta kontakt med Thomas Gjelsnes på telefon 94 50 41 10, eller email thomas@financeprofessionals.no

God påske!

Til slutt vil vi benytte anledningen til å ønske våre kunder en riktig god påske!

Hilsen oss i Finance Professionals

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle